Search

Verhalen van collega’s

Benieuwd hoe het is om bij Dichterbij te werken? Onze collega’s kunnen je dat natuurlijk het beste vertellen. Met hun verhalen geven ze je alvast een goede indruk! Maak onder andere kennis met Bernie, Lisanne en Ace en ontdek hoe zij bij Dichterbij werk maken van hun talent. 

Bernie is begeleider EVB(+)

Bernies talent als begeleider EVB(+) ligt in het klein denken en levelen met de cliënt. Kijk maar hoe hij dat doet met Ilse. “Samen zijn we honderd” zegt Bernie. Wat hij daarmee bedoelt? 

Lisanne is begeleider gehandicaptenzorg

Begeleidster Lisanne kan helemaal zichzelf zijn bij Dichterbij. Heel belangrijk als je aan de slag gaat als begeleider gehandicaptenzorg. Waarom?

Miranda is gedragsbegeleider

Geert en Miranda hebben elkaar gevonden in lekker gek dansen! Geert hoort het liefst carnavalsliedjes uit de oude doos. Miranda vertelt hoe zij het levensverhaal van cliënten leert kennen. Echt de moeite waard om van haar ervaring te leren! 

Ace is verzorgende IG

Ace de Boer (29) werkt als verzorgende IG én is woonbegeleider van cliënten met een lichte verstandelijke of ernstig meervoudige beperking (LVB, EMB). Hij geniet van het spelen en dollen met hen. Een kantoorbaan? Niets voor hem. ‘Hier ben ik helemaal op mijn plek.’ 

Wendy is begeleider flex

Wendy Versteeg werkte ruim twintig jaar in de thuiszorg. Dat deed zij altijd met veel plezier, maar door de toenemende werkdruk kon zij steeds minder aandacht schenken aan haar cliënten. ‘Ik miste de mens achter de zorgvraag, wilde meer diepgang.’ Die vond ze bij Dichterbij, waar ze dolgelukkig is als Begeleider flex. 

Ilse is begeleider Kind & Jeugd

Ilse Kersten is begeleider Kind & Jeugd bij Dichterbij en volgt daarnaast een opleiding om nóg beter te worden in haar vak. ‘Onze cliënten zijn jong en hebben nog een hoop te leren. En zelf wil ik ook nog heel veel leren. Dichterbij biedt daar volop kansen toe.’ 

Els is begeleider Nachtzorg

Begeleider worden in de nachtzorg? Uit nieuwsgierigheid liep woonbegeleider Els een nachtje mee. Om er niet meer weg te gaan…

Leroy is BBL-leerling

Leroy Hermsen (24) volgt de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) Maatschappelijke zorg en verpleegkundige bij Dichterbij. Hij werkt 28 uur per week als begeleider bij een woonlocatie in Cuijk en gaat daarnaast een dag naar school. “Een ideale mix. Ik heb in korte tijd zó veel geleerd!”

Hans maakte de carrièreswitch

Hans Goossens (49) werkte jarenlang met veel plezier bij een transportbedrijf. Toch begon het op zeker moment te kriebelen. Een baan in de gehandicaptenzorg, zou dat iets voor hem zijn? 

Neem contact op

Weet je nog niet precies wat jij wilt, maar wil je wel graag de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact met ons op via 088-7540000 of info@dichterbij.nl. We horen graag van je!

Geen vacature missen?

We houden je graag op de hoogte van nieuwe vacatures. Laat ons weten waar je voorkeur ligt, dan ontvang je de passende vacatures direct in je mailbox.