Search

Werken en leren, een fijne combinatie

Ben je geïnteresseerd in het werken met mensen met een verstandelijke beperking? En leer je liever op de werkvloer dan dat je fulltime naar school gaat? Dan ben jij degene waar we naar op zoek zijn. Fijn vooruitzicht: na je opleiding hebben we zeker een baan voor je!

Of je nu wilt omscholen, een BBL- of deeltijdopleiding wilt volgen, stage wilt lopen of net bent afgestudeerd, bij ons is er altijd een opleiding of leerwerktraject die bij jou past.

Weet je nog niet precies wat jij wilt of ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn met jouw vooropleiding of werkervaring? Neem gerust contact met ons op via 088-75400060 of info@dichterbij.nl. We horen graag van je!

BBL- of deeltijdopleiding

Wil jij begeleider, verzorgende IG of verpleegkundige worden in de gehandicaptenzorg en direct aan de slag? Kies dan voor een BBL- of deeltijdopleiding.

Stage lopen (BOL)

Als je nu al een relevante opleiding in de zorg volgt, bieden wij je de kans om waardevolle ervaring op te doen tijdens je stage. Ontdek of werken in de gehandicaptenzorg iets voor jou is!

Bijbaan en vakantiewerk

Begin met een voorsprong aan jouw carrière met een bijbaan of vakantiewerk. En verdien lekker bij. Je kunt flexibel aan de slag!

Diploma op zak?

Traineeship begeleider

Diploma (bijna) op zak en nieuwsgierig naar de gehandicaptenzorg? Met ons traineeship krijg jij de kans om je eerst te oriënteren en te ontdekken welke cliëntengroep bij jou past. En dat met een vast contract en vaste uren!

Omscholen

Heb je meer dan 5 jaar werkervaring in een andere sector dan de zorg en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk dan onze versnelde omscholingstrajecten zodat je bijvoorbeeld snel kunt starten als begeleider.