Search

Traineeship Begeleider voor starters

Ben je (bijna) afgestudeerd? En benieuwd met welke cliëntgroepen je kunt werken binnen de gehandicaptenzorg? Met ons traineeship krijg jij de kans om je daar goed op te oriënteren en te ontdekken welke groep of locatie bij jou past. En dat met een vast contract en vaste uren!

Tijdens het traineeship ga je op ontdekkingsreis binnen Dichterbij. Je werkt voor een langere periode, variërend van 6 weken tot 6 maanden, op een locatie. Naast dat je een band opbouwt met de cliënten, ben je ook echt onderdeel van het team. Dit geeft je de kans veel kennis en ervaring op te doen die je op een volgende locatie direct weer kunt toepassen. Je werkt dus niet alleen aan je werkervaring, maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling.

Dit bieden we jou

  • Flexibiliteit met een gegarandeerd aantal uren en een vast contract
  • Een salaris tussen €2.617,00 en €3.535,00 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, schaal FWG 40 volgens de CAO-Gehandicaptenzorg. 
  • Extra salaris als je ‘s avonds, in het weekend of op feestdagen werkt. 
  • Je talenten ontdekken en groeien in je vakgebied.
  • Volop werkmogelijkheden in Limburg, Noord-Brabant en omgeving Nijmegen.

Werk dat bij jou past

Of je nu een voorkeur hebt voor cliënten met een lichte verstandelijke beperking, een zwak hebt voor cliënten met een ernstige of meervoudige beperking, of gewoon wilt ontdekken wat het beste bij je past – wij zorgen ervoor dat jouw talent aansluit bij de doelgroep.

Je krijgt binnen Dichterbij een vast contactpersoon die je begeleidt, je volgende werkplek regelt en al je vragen beantwoordt. Samen bepaal je op welke locatie(s) je aan de slag gaat.

Neem contact op

Weet je nog niet precies wat jij wilt, maar wil je wel graag de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact met ons op via 088-7540060 of wervingsteam@dichterbij.nl. We horen graag van je!

Geen vacature missen?

We houden je graag op de hoogte van nieuwe vacatures. Laat ons weten waar je voorkeur ligt, dan ontvang je de passende vacatures direct in je mailbox.