Search

Jouw expertise als behandelaar

Jouw expertise als behandelaar is onmisbaar bij het ondersteunen van cliënten om een betekenisvol leven te leiden. Met jouw kennis en vaardigheden stem je de zorg optimaal af op de individuele behoeften en mogelijkheden van de cliënt.

Je ondersteunt en adviseert de collega’s in de directe zorg. Je werkt met diverse cliëntgroepen en krijgt de kans en vrijheid om de nieuwste inzichten en methoden binnen je vakgebied toe te passen.

Dit bieden we jou:

  • Vrijheid en autonomie: je neemt zelfstandig beslissingen en voert de regie over je eigen werkzaamheden.
  • Volop mogelijkheden om je vakmanschap te ontwikkelen. Van interne trainingen en workshops tot externe opleidingen en bijscholingsprogramma’s. Daarnaast liggen er groeikansen bij STEVIG, onderdeel van Dichterbij.
  • Een open en laagdrempelige cultuur: een prettige werksfeer, waarin teamwork en samenwerking gestimuleerd wordt.

Betekenisvol werk

Met jouw expertise maak jij een verschil! Als behandelaar werk je in een multidisciplinair team om de beste behandeling te bieden aan een diverse groep cliënten met uiteenlopende zorgbehoeften. Je werkt daarbij nauw samen met de cliënt en zijn/haar netwerk.

Bij Dichterbij kijken we elke dag opnieuw naar wat de cliënt nodig heeft. Samen met zijn of haar omgeving kijken we hoe we de basale behoeften kunnen vervullen. Dat doen we vanuit wensen, talenten en mogelijkheden. Weet je nog niet zeker of de gehandicaptenzorg bij jou past, maar zou je dat graag eens verkennen? Neem gerust contact met ons op.

Karin-Kaylee

Neem contact op

Weet je nog niet precies of deze functie bij jou past, maar zou je dat graag eens verkennen? Neem gerust contact met ons op via 088-7540060 of wervingsbureau@dichterbij.nl. We horen graag van je!

HBO- of WO-stages

Dichterbij en STEVIG hebben regelmatig stageplekken in de zorg beschikbaar voor HBO- of WO-stagiaires. Bijvoorbeeld een stage als je gedragsdeskundige wilt worden.