Search

Stage

Als je nu een relevante opleiding in de zorg volgt, bieden wij je de kans om waardevolle ervaring op te doen tijdens je stage. Ontdek of werken in de gehandicaptenzorg iets voor jou is!

Volg je een mbo-, hbo- of wo-opleiding? Dan biedt Dichterbij jou de kans om tijdens je stage waardevolle ervaring op te doen met mensen met een verstandelijke beperking. Wil jij ervaring opdoen of ondersteuning bieden in een zorgorganisatie? Dan is dit een geweldige plek om te groeien en veel te leren.

Stage in de zorg

Volg je een MBO-opleiding via de Beroeps Opleidende Leerweg (BOL)? Dan regelt je school meestal een stageplaats voor je. Je hoeft je in dat geval niet zelf aan te melden. Heb je al een voorkeur voor een bepaalde stageplek of doelgroep? Geef het dan door aan je school of solliciteer in de regio waar je stage wilt lopen.

Dichterbij en STEVIG hebben regelmatig stageplekken in de zorg beschikbaar voor HBO- of WO-stagiaires. Bijvoorbeeld een stage als je gedragsdeskundige wilt worden. Heb je interesse in een stageplek bij Dichterbij? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Dichterbij Jolande en Leroy

Stage binnen de Serviceorganisatie

Naast stages in de zorg, zoeken we ook regelmatig stagiaires binnen onze Serviceorganisatie. Hier helpen we onze collega’s in de zorg met allerlei diensten, zoals: Administratie, ICT, Vastgoed, Zorgtechnologie en Communicatie.

Indirect werk jij dus ook mee aan een betekenisvol leven voor onze cliënten. Tegelijkertijd krijg jij de kans om jouw talenten te leren kennen en tot bloei te laten komen. Kom dus ervaring opdoen bij Dichterbij.

Begeleiding en stagevergoeding

Als stagiaire ben je een belangrijk onderdeel van het team. Je werkt samen met ervaren medewerkers als extra kracht. Onder begeleiding ga je aan de slag met je leerdoelen en skills. We zorgen ervoor dat je wordt ondersteund door je nieuwe collega’s, zodat je vol motivatie en focus kunt groeien. We doen er alles aan om het beste in jou naar boven te halen, en natuurlijk ook om de cliënten de beste zorg te bieden.

Naast de begeleiding die we je bieden, krijg je als stagiaire bij Dichterbij ook een stagevergoeding volgens de CAO-Gehandicaptenzorg. Een extraatje om je inzet te waarderen!

Ontdek het verhaal van Fleur:

Contact

Weet je nog niet precies wat jij wilt, maar wil je wel graag de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact met ons op via 088-7540000 of info@dichterbij.nl. We horen graag van je!